Een nieuw seizoen, een frisse start voor ‘ De Harmonie’

Eindelijk is het zover, het seizoen 2015-2016 is begonnen!

Een nieuw seizoen, nieuwe start en nieuwe kansen en dat is zeker zo voor onze vereniging!

Voor de vakantie hebben wij afscheid moeten nemen van Albert van Wijk als dirigent. Door gezondheidsproblemen kan Albert op dit moment niet meer dirigeren. Een grote klap voor de vereniging, en wij wensen ook vanaf hier Albert alle gezondheid toe en willen hem natuurlijk bedanken voor alles wat hij de laatste jaren voor onze vereniging heeft gedaan!

Naast het zoeken van een nieuwe dirigent hebben wij ook gezocht naar een nieuwe passender locatie om te repeteren, waar ook onze opslag zou kunnen staan. We zijn blij om te kunnen vermelden dat we in beide zoektochten zijn geslaagd!

Vanaf vanavond repeteren wij elke maandagavond vanaf 19:30 uur in cultuurhuis Odeon onder leiding van Frank Ritsema.

Ook zijn we verheugd dit seizoen nieuwe muzikanten te mogen ontmoeten, maar met een grotere repetitieruimte is er natuurlijk altijd ruimte voor meer leden!

Met een druk programma de komende tijd hopen wij u snel te mogen ontmoeten. Als nieuwe muzikant of om u te mogen laten genieten van onze hobby; muziek maken!

Groepsfoto 2014

250/400 concerten

Dit jaar werken wij mee aan drie concerten die worden gehouden in Musselkanaal, Stadskanaal en Ter Apel. Tijdens deze concerten spelen wij samen met muziekverenigingen uit de omgeving en staan we stil bij het 250 jarig bestaan van het Stadskanaal en het 400 jarig bestaan van de semslinie.

Op 13 juni staat het eerste concert gepland in Musselkanaal.
In Stadskanaal zullen we spelen op 22 augustus en op 10 oktober sluiten we het af in Ter Apel.

Voor meer informatie over de concerten en andere activiteiten die worden georganiseerd door de 250/400 stichting verwijzen wij u graag door naar hun website.

We hopen u tijdens een van de drie concerten te mogen ontmoeten!

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze vernieuwde site. Kijk lekker rond en als je meer informatie wilt of vragen hebt kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen!

Christelijke Muziekvereniging Tweede Exloërmond