250/400 concerten

Dit jaar werken wij mee aan drie concerten die worden gehouden in Musselkanaal, Stadskanaal en Ter Apel. Tijdens deze concerten spelen wij samen met muziekverenigingen uit de omgeving en staan we stil bij het 250 jarig bestaan van het Stadskanaal en het 400 jarig bestaan van de semslinie.

Op 13 juni staat het eerste concert gepland in Musselkanaal.
In Stadskanaal zullen we spelen op 22 augustus en op 10 oktober sluiten we het af in Ter Apel.

Voor meer informatie over de concerten en andere activiteiten die worden georganiseerd door de 250/400 stichting verwijzen wij u graag door naar hun website.

We hopen u tijdens een van de drie concerten te mogen ontmoeten!

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze vernieuwde site. Kijk lekker rond en als je meer informatie wilt of vragen hebt kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen!

Christelijke Muziekvereniging Tweede Exloërmond