14 februari Uitvoering

Op zaterdag 14 februari hopen wij onze jaarlijkse uitvoering te mogen houden. Wij willen u daar natuurlijk allen van harte voor uitnodigen!
Onze jaarlijkse uitvoering valt dit jaar op Valentijnsdag en daar zullen we dan in de muziek bij stil staan.
Op dit moment zijn we hard aan het repeteren om u nieuwe en oudere bekende muziekstukken ten gehore te kunnen brengen.
Daarnaast zal ook de jeugd een leuke bijdrage aan ons concert leveren.
Wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op zaterdag 14 februari in de baptisten kerk in Tweede Exloërmond. (Zuiderdiep 85).
De zaal is open vanaf half acht.
poster 2.1 pdf-page-001

‘De Harmonie’ is weer begonnen!

Poster_we_zijn_weer_begonnen[1]

Misschien kent u ze wel; grote spandoeken langs de kant van de weg met de leus ‘De scholen zijn weer begonnen!’. Voor u als verkeersdeelnemer een seintje om goed de ogen en oren open te houden voor kinderen die op de fiets naar school gaan. Voor veel ouders is het een zucht van verlichting dat de kinderen weer naar school kunnen en vooral de mama’s weer tijd voor zichzelf hebben.

En dat is wat ‘De Harmonie’ u kan bieden! Elke week een avond voor uzelf, lekker het huis uit en genieten van een (misschien vergeten) hobby: musiceren met anderen.

Daarom wil ‘De Harmonie’ u uitdagen: probeer het eens gewoon! Voor alle (oud) muzikanten die er over denken om te komen, hebben wij daarom een aantrekkelijke aanbieding. Kom sfeer proeven en speel mee tegen onze aantrekkelijke actie: gratis lidmaatschap tot  2015!

In ons magazijn liggen de instrumenten te wachten om weer bespeeld te worden, door beginnende en gevorderde muzikanten!

Begint het te kriebelen en wilt u eens komen kijken? We repeteren elke maandagavond in de Baptisten Kerk in Tweede Exloërmond om 19:30 uur. U bent van harte welkom! Als u zelf (nog) geen instrument heeft, neem dan van te voren contact op, dan zorgen wij dat er een instrument voor u aanwezig is.

www.christelijkeharmonie.nl

prdeharmonie@gmail.com

 

 

 

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt op onze vernieuwde site. Kijk lekker rond en als je meer informatie wilt of vragen hebt kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen!

 

 

 

 

Christelijke Muziekvereniging Tweede Exloërmond